Andre projekter

 

Billederne her har jeg taget til en fotokonkurrence, hvor kategorierne var regning, regn den ud, vand i byen og regn. Hvert billede fortæller en historie, en historie som også samtidigt er skaprt vinklet.

Nørdet og skarpt vinklet

Når ikke jeg er journaliststuderende og familiefar med kone og tre børn, går rigtigt meget af min tid med mine to helt store passioner: floorball og foto.

 

Jeg har selv spillet floorball i over 20 år, og i dag har jeg en stor rolle i dommerregi, hvor jeg har dømt på højeste niveau. Da studie ikke giver mulighed for at være dommer på eliteplan mere, er jeg den øverste ansvarlige for spillereglerne. Det gælder fx fortolkning af spillereglerne. Generelt et ret nørdet job, men når man går op i noget 100% så er nørd vel et positivt ord? Jeg bruger det i hvert fald sådan.

Jeg nørder faktisk så meget floorballdommer at jeg i en periode havde en blog kun om dette emne. Indrømmet, målgruppen er ret snæver, men jeg er nu ret godt tilfreds med resultatet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som dommer skal man tage en beslutning hurtigt, stå ved den og formidle denne beslutning. Som billedet ovenover, der er fra en U19 DM finale, viser, så skal man nogle gange bruge lidt mere tid på formidling. Men de forstod da budskabet.

 

 

Når ikke tiden går med floorball, bruger jeg meget tid på fotografering. Jeg er på ingen måde professionel, men passionen er stor. Foto har den store fordel i min journalistik, at det er med til at skærpe en vinkel på en historie. At et billede siger mere end 1.000 ord ved vi alle, men ved at se på en historie, som hvis jeg så gennem søgeren på kameraet, er i stor grad med til at gøre vinklen knivskarp.

 

 

Ole Blædel 24 34 41 12