Bogen om Gert Blædel

 

Nysgerrig, gode idéer og spændende vinkler

Hos mig får du hele pakken og ikke kun en ung studerende uden erfaring, fra andet end skoletiden.

Jeg er 42 år og har dermed en solid erfaring fra tidligere arbejdsliv og et stort netværk, som jeg er stærk til at sætte i spil.

Samtidigt er jeg i den grad klar til at lære nyt. Min nysgerrighed bringer mig langt i jagten på at lægge ting i værktøjskassen, og blive god og bedre til det jeg laver. Jeg er fyldt med masser af nysgerrighed, gode idéer, spændende vinkler og en god portion knækket humor.

Det er derfor, du skal vælge mig som journalistpraktikant.

 

Jeg er kontoruddannet, har disponeret ambulancer og brandbiler og har været udviklingskonsulent i to forskellige idrætsforbund. Og så har jeg dømt floorball på eliteniveau. For at bruge de vanlige buzzwords så er det disse erfaringer, der har formet mig til den person jeg er: struktur fra kontoret, evnen til at træffe en hurtig beslutning, krydret med overblik og ro fra at disponere ambulancer, og evnen til at møde mennesker i det miljø, de arbejder i. Uanset om det er indendørs holdsport eller motocross i regn og slud. Og så har jeg prøvet at alle hader mig, bare fordi der ikke var mål.

 

De meget forskellige typer job jeg har haft gør, at jeg har et meget aktivt og bredt netværk, en kæmpe fordel når jeg skal finde vinkler og kilder til historier. Jeg kender meget ofte nogen, der kan hjælpe mig videre, hvilket er min helt store force.

En anden kombination ved mig, er at jeg har en meget bred almen viden, samtidigt med at jeg er fyldt med idéer. Mine venner hader på den ene side at spille Bezzerwizzer eller Trivial Pursuit med mig, og på den anden side er det også sjovt, fordi det kaster en masse idéer til journalistiske produkter af sig.

Mange af mine idéer bliver ikke til noget lige med det samme, men de bliver skrevet i den lille sorte idébog, som jeg altid har liggende fremme. Og ofte bliver idéerne senere til virkelighed, på en eller anden måde.

 

Min holdning til journalistikken er, at jeg møder mine historier som de er. Jeg kommer ikke hjem til redaktionen med rene hvide sko. Faktisk går jeg helst slet ikke i hvide sko. Har jeg været ude og lave en historie om bonden, så har jeg været med i stalden eller på marken. Jeg spiller også gerne fodbold med de udviklingshæmmede til deres summercamp, eller hækler med plejehjemsbeboerne.

 

Ole Blædel 24 34 41 12